toppbilde til infoskriv mai 2022

Infoskriv mai 2022

Vi sender en påminnelse om at Årsmøte i næringsforeningen blir avholdt i dag, tirsdag 31.mai kl. 1800. Møtested er møterom i 2.etasje på restaurant Nordis. Innkalling med vedlegg ble sendt ut til dere den 13.mai. Vi oppfordrer hver og en av dere til å møte.

Årsmøte 2022

Vi sender en påminnelse om at Årsmøte i næringsforeningen blir avholdt i dag, tirsdag 31.mai kl. 1800. Møtested er møterom i 2.etasje på restaurant Nordis. Innkalling med vedlegg ble sendt ut til dere den 13.mai. Vi oppfordrer hver og en av dere til å møte.

«Kaffetåren»

Historiens første «Kaffetår» ble avholdt den 6.mai i de nye lokalene til Sparebank 68 Grader Nord. Det deltok til sammen 10 stk. på møte. Møte var som signalisert tidligere, en uformell arena, der vi pratet rundt aktuelle ting, samt at Sparebank 68 Grader Nord holdt en kort presentasjon om seg og hva de hadde å tilby. Vi var enige om at dette var en god arena for næringslivet og skulle jobbe for å få med oss flere i neste omgang. Vi ble enige om at potensielle medlemmer også kunne inviteres til dette møte, men at kommunen ikke skulle delta her.

Per Bremnes ble trukket ut som vinner av ½ kilo nykvernet kaffe fra Brent. Gratulerer.

Neste møte blir avholdt i juni. Informasjon om når og hvor kommer i egen mail. Vi oppfordrer alle til å delta på dette ved senere anledninger.

Innsamlingsaksjon – Flykninger fra Ukraina

Vi vil takke Anker Brygge og Bremnes AS for bidragene til flyktningene fra Ukraina
Det er fortsatt mulig for deg å støtte denne saken. Det gjør du ved å sette inn ditt bidrag til kontonr.: 1503 39 79204 og merk det med UKRAINA + navnet på selskapet ditt.

Miljøpatruljen

Vi vil takke Bremnes AS, Anker Brygge AS, Lofothavn AS, Sivilingeniør Tor Henriksen AS og Harald S Eiendom AS for bidragene til Miljøpatruljen 2022. Disse bidragene kommer veldig godt med i arbeidet med å holde gatene rene og med å tilby ungdom mellom 12 og 15 år en meningsfull sommerjobb.

Det er fortsatt mulig for deg å gi en støtte til denne saken. Det gjør du ved å fylle ut vedlagte skjema og sende det til meg på mail post@vagan-nf.no . Jeg vil i ettertid sende deg en faktura på det beløp som du har valgt.

Nyhetsbrev fra næringslivskontakten – Nordland politidistrikt

Vedlagt finner du et nyhetsbrev som Nordland politidistrikt har bedt oss om å videreformidle til næringslivet i Vågan.
Temaet som tas opp er «Trusler mot næringslivet i 2022» og kan være av interesse å lese for hver av oss.

First Lego League

First Lego League er en kunnskaps – og teknologikonkurranse for barn og unge i alderen 10 – 16 år.
Den 12.november 2022 arrangeres årets First Lego League i Lofoten og 54 byer i hele Skandinavia. Årets tema er Super Powered og handler om fremtidens energi.
Det er 5.året det arrangeres i Lofoten og mellom 200 og 250 barn og ungdom fra skolene i Lofoten skal delta på konkurransen. I fjor var over 500 personer samlet på Aust-Lofoten vgs. under turneringen. I år er Vågan kommune og Vestvågøy kommune felles arrangør.
Vedlagt finner du et dokument som beskriver dette nærmere i detalj. I og med at det er et kostnadsbilde i det retter de en henvendelse til næringslivet om å stille opp som sponsor. Vi håper det lokale næringslivet i Lofoten har mulighet til å bidra på sponsorsiden.

Med hilsen
Espen Berg Knutsen
Daglig leder
Vågan Næringsforening

Del: