toppbilde til infoskriv desember 2021

Infoskriv desember 2021

Da er det straks jul og 2021 er snart historie. 2021 ble, som i likhet med 2020, ikke helt som vi hadde ønsket oss. Et år hvor vi håpet vi skulle tilbake til den normale hverdagen. I stedet ble det iverksatt tiltak fra sentralt hold. Et år som påvirket både arbeidshverdagen, økonomien og fritiden vår.

De beste ønsker om en god jul og et godt nyttår

Da er det straks jul og 2021 er snart historie.

2021 ble, som i likhet med 2020, ikke helt som vi hadde ønsket oss. Et år hvor vi håpet vi skulle tilbake til den normale hverdagen. I stedet ble det iverksatt tiltak fra sentralt hold. Et år som påvirket både arbeidshverdagen, økonomien og fritiden vår.

Det har nå gått nesten 21 måneder siden myndighetene iverksatte de første tiltakene her i landet. For det lokale næringslivet har det uten tvil vært mange tunge stunder disse to årene. Noen bedrifter har vært mer berørt enn andre, og da tenker jeg særlig på kultur- og serverings- og overnattingsbransjen.

Til tross for tøffe tider har vi vært skånet for et ras med konkurser. Dette forteller meg om hvilken stamina næringslivet i Vågan har. Et næringsliv som bretter opp ermene og ikke gir opp.

Jeg er imponert over hvordan næringslivet gjentatte ganger har tilpasset seg en ny hverdag etter 12. mars 2020 og vil gi min honnør til alle bedriftene som raskt og effektivt har iverksatt smittevernstiltak for å kunne holde hjulene i gang.

Jeg håper og tror at vi har lagt bak oss et av de mest krevende årene i nyere historie og at 2022 blir litt mindre pandemi.

Det er fortsatt en unntakstilstand – det er det ingen tvil om, men samtidig må det være lov å logge av nyheter om smittetall, karanteneregler og kohorter og bare nyte noen dager i ro og mak.

Vågan Næringsforening ønsker hver og en av dere en fredfull jul og et godt nytt år.

Espen Berg Knutsen
Daglig leder
Vågan Næringsforening

Del: