Egga Utvikling inviterer til Webinar

Hei og velkommen til næringswebinar med Egga Utvikling!

Onsdag 10. januar har Egga Utvikling i samarbeid med SIVA gleden av å invitere næringslivet i Lofoten og Vesterålen til næringswebinar om to høyaktuelle og fremtidsrettede problemstillinger:

Del 1: Rekruttering
Hva er viktig for bedrifter og virksomheter i dag for å være aktuelle og rustet i et krevende rekrutteringsmarked? Kampen om talentene er høyst reell, og behovet for rett kompetanse til rett til har sjeldent vært mer prekær – i storbyene så vel som distriktene. Marit Stolpestad fra Egga Utvikling vil denne dagen ta dere gjennom noen grunnleggende prinsipper for hva som er viktig å tenke på for å tiltrekke, men også for å beholde de gode hodene. Marit har opparbeidet seg litt over syv års erfaring innen rekrutteringsfaget, i ulike selskaper og roller.

Del 2: Bærekraftsrapportering
Den grønne omstillingen er i full gang, og Norge har forpliktet seg til å redusere klimautslippene med 55% innen 2030. Dette er en betydelig omstilling som skal skje med høyt tempo. De fastsatte målene vil følges opp med krav som stadig skjerpes. I første omgang vil nye krav treffe de største bedriftene, men små og mellomstore bedrifter vil ikke være upåvirket. Når det offentlige og de store bedriftene skal kutte utslipp, vil de snu seg til sine leverandører og stille krav knyttet til bærekraft og klimaregnskap. Har din bedrift kommet i gang med bærekraftsrapportering? Denne dagen er vi så heldige å ha med oss Kine Solbakken fra Egga Utvikling for å ta oss gjennom de grunnleggende stegene for å bli en mer bærekraftig virksomhet. Kine er Miljøfyrtårn-konsulent og har en master i energi, klima og miljø.

Arrangementet er gratis og vil avholdes digitalt.

Link til påmeldingsform her: https://forms.office.com/e/K6Tx9XktQz

Påmelding skjer via denne linken innen 9. januar. Du mottar link til møtet når du registrer deg.

Vel møtt!

Del: